ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Mητέρα παράτησε μόνα στο σπίτι τα τρία μικρά παιδιά της για μέρες

Πληροφορίες αναφέρουν πως το ένα παιδί είναι τετραπληγικό και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή

Κρήτη: Mητέρα παράτησε μόνα στο σπίτι τα τρία μικρά παιδιά της για μέρες

Μία μητέρα στην Κρήτη άφησε τα τρία ανήλικα παιδιά της μόνα στο σπίτι για μέρες, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή τους. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Cretalive πρόκειται για τρία μικρά παιδιά ηλικίας 5, 7 και 9 ετών. Γείτονες καταγγέλλουν πως τα παιδιά στην προσπάθειά τους να μαγειρέψουν παραλίγο να βάλουν φωτιά στο σπίτι στην Κρήτη.

Ύστερα από καταγγελία κοινωνική λειτουργός επισκέφτηκε το σπίτι την Παρασκευή και διαπίστωσε πως τα τρία παιδιά ήταν μόνα τους και η μητέρα άφαντη. Μάλιστα, τα δύο μικρά αδερφάκια είχαν επωμιστεί τη φροντίδα του τετραπληγικού αδερφού τους.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι και τα τρία παιδιά μεταφέρθηκαν για προσωρινή φιλοξενία στο νοσοκομείο, ενώ η μητέρα εντοπίστηκε και συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η μητέρα φαίνεται να ισχυρίστηκε πως τα παιδιά είναι ικανά να φροντίσουν μόνα τον εαυτό τους.

Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Αυτόφωρο, με την 33χρονη να καταδικάζεται σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.