ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έδεσσα: Μαθητές έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από ανήλικους

Παρεξήγηση για τα μάτια μιας κοπέλας

Έδεσσα: Μαθητές έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από ανήλικους

Τουλάχιστον 10 ανήλικοι σε μπαρ της Έδεσσας «πέφτουν» πάνω σε 16χρονο και τον ξυλοκοπούν.

Ο κ. Ξυλουργίδης, συνήγορος υπεράσπισης των θυμάτων ξυλοδαρμού ανέφερε πως «με τυφλά χτυπήματα σέρνουν ουσιαστικά ένα σχεδόν συνομήλικό τους, ένα 16χρονο έξω από ένα μαγαζί και προβαίνουν σε γρονθοκοπήματα, τα οποία μπορεί να επιφέρουν ανά πάσα ώρα και στιγμή πολύ χειρότερη βλάβη από την οποία έχει υποστεί».

Παρεξήγηση… για τα μάτια μιας γυναίκας

Στην πόλη της Έδεσσας, βράδυ Παρασκευής 21 Οκτωβρίου και ένα σχολικό πάρτι μαθητών Λυκείου είναι σε εξέλιξη σε μπαρ του κέντρου. Η παρεξήγηση μεταξύ ενός 16χρονου κι ενός 17χρονου για τα μάτια μιας κοπέλας μεταφέρεται έξω από το μαγαζί και αμέσως, όπως υποστηρίζει το θύμα, άρχισε να δέχεται κλωτσιές και μπουνιές σε όλο του το σώμα.

Ακολουθεί πανικός. Μάταια ένας φίλος του μαθητή προσπαθεί να τον γλιτώσει, αλλά πέφτει και ο ίδιος θύμα των νταήδων.

Ο συνήγορος των θυμάτων αναφέρει «τουλάχιστον 10 άτομα συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία, εκείνη τη στιγμή προσπάθησε να συνδράμει ένας από τους φίλους του και δυστυχώς είχε την ίδια κατάληξη».

Συνελήφθη ένας 17χρονος και ο πατέρας του – Αναζητούνται 3 ανήλικοι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο 16χρονοι που κατάφεραν και ξέφυγαν ειδοποίησαν τους γονείς τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκαν. Κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία, συνελήφθη ένας 17χρονος και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, έχουν ταυτοποιηθεί 3 ανήλικοι, αναζητούνται και οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στο περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.