ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μητέρα κατήγγειλε καθηγήτρια επειδή χτύπησε το γιο της – Ο ίδιος φέρεται να κυκλοφορούσε με το μποξεράκι στο προαύλιο

Η γυναίκα αντιμετωπίζει την κατηγορία της σωματικής βλάβης αδύναμων ατόμων

Μητέρα κατήγγειλε καθηγήτρια επειδή χτύπησε το γιο της – Ο ίδιος φέρεται να κυκλοφορούσε με το μποξεράκι στο προαύλιο

Μητέρα μαθητή του 65ου Γυμνασίου Αθηνών κατήγγειλε στην Αστυνομία πως η καθηγήτρια του ανήλικου γιου της τον χτύπησε την περασμένη Δευτέρα.

Ο ανήλικος μαθητής καταθέτοντας στην Αστυνομία ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση από την καθηγήτρια του στο προαύλιο του σχολείου όπου και φοιτά χωρίς να ξέρει το λόγο.

Αξιοσημείωτο είναι πως μαθητές του σχολείου, μιλώντας με δημοσιογράφους, υπογράμμισαν ότι η συγκεκριμένη καθηγήτρια είναι σοβαρή και ήρεμη ενώ ποτέ της δεν έχει δώσει δικαιώματα επιθετικότητας.

Από την άλλη πλευρά, οι ίδιοι οι συμμαθητές του θύματος ανέφεραν ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ανήλικος μαθητής κυκλοφορούσε στο προαύλιο με το μποξεράκι του και απλά η καθηγήτρια όταν τον είδε τον τράβηξε από την τσάντα του για να τον πιάσει και να τον πάει στο γραφείο των καθηγητών.

Ο ίδιος ο μαθητής αφού δέχτηκε την επίθεση ειδοποίησε την μητέρα του και εκείνη αμέσως αντέδρασε καλώντας την Άμεση Δράση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί οι οποίοι πήγαν στο σχολείο μετά από κλήση διαπίστωσαν πως ο 15χρονος έφερε αμυχές, στην αριστερή πλευρά του λαιμού, στην αριστερή ωμοπλάτη και στην δεξιά παλάμη ενώ δίπλα του ήταν η μητέρα του.

Ο ανήλικος μαθητής εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς πως δέχτηκε επίθεση από την καθηγήτρια στον προαύλιο χώρο του σχολείου χωρίς να γνωρίζει τον λόγο. Αμέσως οι άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν στην προσαγωγή της καθηγήτριας και στη συνέχεια την συνέλαβαν.

Η γυναίκα αντιμετωπίζει την κατηγορία της σωματικής βλάβης αδύναμων ατόμων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.