Στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πάρει το μήνυμα ακόμα: Ή συνεργάζονται ή χάνονται...

Πάτρα: «Τριτοκοσμικές» εικόνες σε δημοτικό σχολείο – Τοποθετούν λεκάνες μέσα στην αίθουσα όταν βρέχει (φωτο)

Τα τρία τελευταία χρόνια επικρατεί αυτή η κατάσταση

Πάτρα: «Τριτοκοσμικές» εικόνες σε δημοτικό σχολείο – Τοποθετούν λεκάνες μέσα στην αίθουσα όταν βρέχει (φωτο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Τριτοκοσμικές εικόνες σε δημοτικό σχολείο στην Πάτρα καθώς όταν βρέχει δάσκαλοι και μαθητές τοποθετούν πλαστικές λεκάνες ανάμεσα στα θρανία για να μαζεύουν το νερό που τρέχει από την οροφή του κτιρίου!

Οι απίστευτες εικόνες τραβήχτηκαν μόλις την περασμένη Πέμπτη, οπότε και η σφοδρή κακοκαιρία έπληξε την περιοχή όπου στεγάζεται το 20ο Δημοτικό Σχολείο Αρόης, όπως αναφέρει το Pelop.gr.

Τα τρία τελευταία χρόνια επικρατεί αυτή η κατάσταση. Κάθε φορά που βρέχει οι αίθουσες κυρίως της Πρώτης, της Δευτέρας και της Τρίτης τάξης, πλημμυρίζουν από το νερό, που τρέχει ασταμάτητα από τα ταβάνια!

Και όλα αυτά δίπλα ακριβώς από τα φωτιστικά σώματα και τα καλώδια του ηλεκτρικού, που βρίσκονται διασκορπισμένα στις οροφές των αιθουσών, με αποτέλεσμα ο κίνδυνος για τυχόν ατυχήματα να είναι τεράστιος.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.