ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο για την τραγωδία με τους 21 νεκρούς μαθητές στα Τέμπη (φωτο-βίντεο)

Το μνημόσυνο τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Βεροίας Παντελεήμονα

Πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο για την τραγωδία με τους 21 νεκρούς μαθητές στα Τέμπη (φωτο-βίντεο)

Tελέστηκε σήμερα το μνημόσυνο για την ανάπαυση των ψυχών τους, των 21 μαθητών που έχασαν τη ζωή τους σαν σήμερα στο τρομερό δυστύχημα στα Τέμπη

Το μνημόσυνο τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Βεροίας Παντελεήμονα και τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμο, ενώ στις δηλώσεις τους, έγιναν αναφορές ώστε να υπάρξει ασφάλεια σε ότι αφορά τις μετακινήσεις των πολιτών.

«Συμπληρώνονται φέτος 20 χρόνια από την τραγική εκείνη ημέρα που τα παιδιά από την Ημαθία έχασαν την ζωή τους σε ηλικία μόλις 16 ετών.

Τότε ο προκάτοχός μου είχε πάει στο νεκροτομείο για να διαβάσει το τρισάγιο. Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος τότε είχε συνοδεύσει τις σορούς στην Βέροια μαζί με τον Μητροπολίτη Βεροίας Παντελεήμονα, ο οποίος σήμερα ήταν εδώ για να τελέσει μετά από 20 χρόνια το τρισάγιο, κάτι το οποίο αποτελεί αντικείμενο μνήμης και υπενθύμισης γεγονότων θλιβερών, αλλά και αφορμή πίεσης καθώς όσο περνάει ο χρόνος κάποια πράγματα όχι μόνο δεν ξεχνιούνται αλλά γίνονται αφορμές να αναβιώνουν πικρίες.

Τα Τέμπη όμως έχουν πολλές ευλογίες και πολλούς λόγους να κάνουν τους ανθρώπους χαρούμενους. Το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά μοναστήρια στην περιοχή και χωριά με φιλόξενους ανθρώπους, μας κάνει να θυμόμαστε τα Τέμπη και για πολλούς καλούς λόγους» είπε ο Ιερώνυμος.

tempi_imathia2tempi_imathia3
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.