ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Ερμή: «Ο γιος μου πέθανε από αιμορραγία» – Ύψωσαν μεγάλο σταυρό (βίντεο)

Καμπ προς τιμήν του ορειβάτη που έφυγε απο τη ζωή στα Τζουμέρκα

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Ερμή: «Ο γιος μου πέθανε από αιμορραγία» – Ύψωσαν μεγάλο σταυρό (βίντεο)

Ένας μεγάλος σταυρός με την φωτογραφία του Ερμή Θεοχαρόπουλου τοποθετήθηκε στο σημείο απ’όπου έπεσε ο νεαρός αναρριχητής και τελικά έχασε τη ζωή του, στις 30 Ιανουαρίου, επειδή καθυστέρησε να φτάσει στο σημείο ελικόπτερο διάσωσης.

Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στο σημείο για να κάνουν τρισάγιο στον 21χρονο και πραγματοποίησαν camp στη μνήμη του. Μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα, ο πατέρας του Γιάννης Θεοχαρόπουλος, προπονητής της εθνικής ομάδας αναρρίχησης έχει ξεκινήσει έναν μεγάλο αγώνα προκειμένου να δημιουργηθεί μας ομάδα εναέριας διάσωσης.

Οι γονείς του αδικοχαμένου νέου, τόνισαν για ακόμα μια φορά, ότι αν υπήρχε κάποια ομάδα βοήθειας, ο γιος τους τώρα θα ήταν ζωντανός και θα έκανε τα όνειρά του πραγματικότητα.

Με δάκρυα στα μάτια και με σπασμένη φωνή η μητέρα του Ερμή ράγισε καρδιές με το μήνυμά της:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θέλω να πω κάτι, σε όλους τους ανθρώπους, έχουν – δεν έχουν παιδιά. Ότι ο δικός μου ο γιος δεν πέθανε από το ατύχημα. Ο δικός μου ο γιος πέθανε από την αιμορραγία. Αυτό θα πρέπει να μπει στο μυαλό όλων, ότι ο Ερμής έζησε για 4 ώρες στα χέρια του πατέρα του και των φίλων του που ήρθαν κοντά από ένα δρόμο όπου και ένα παιδί 7 ετών ανέβηκε με πολύ εύκολο τρόπο» είπε η μητέρα του 21χρονου και πρόσθεσε: «Και να βάλουν όλοι στο μυαλό τους ότι δεν ήταν ένα παιδί που ρισκάριζε τη ζωή του, ήταν ένα παιδί που είχε όνειρα, που ήθελε να συνεχίσει τη ζωή του, πετυχαίνοντας στόχους στο όνειρό του: την αγωνιστική αναρρίχηση» είπε η Μαρίνα Αναστασίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.