ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χανιά: Κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο αεροδρόμιο λόγω στρατιωτικού αεροσκάφους των ΗΠΑ (φωτο)

Δόθηκε εντολή να ανασταλούν οι προσγειώσεις και απογειώσεις άλλων αεροσκαφών

Χανιά: Κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο αεροδρόμιο λόγω στρατιωτικού αεροσκάφους των ΗΠΑ (φωτο)

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης τέθηκαν όλες οι υπηρεσίες του αεροδρομίου Δασκαλογιάννης των Χανίων όταν ειδοποιήθηκαν για τεχνικό πρόβλημα το οποίο παρουσιάστηκε σε αεροσκάφος της αεροπορίας των ΗΠΑ.

Άμεσα δόθηκε εντολή να ανασταλούν οι προσγειώσεις και απογειώσεις άλλων αεροσκαφών, και επιπλέον για λόγους ασφαλείας, διεκόπη η κυκλοφορία οχημάτων στην ευθεία του δρόμου  από τον Παζινό προς αεροδρόμιο, ο οποίος δρόμος βρίσκεται στην άκρη του διαδρόμου προσγείωσης και απογείωσης.

Τελικά, το στρατιωτικό αεροσκάφος προσγειώθηκε χωρίς προβλήματα και ακολούθησε η άρση των μέτρων έκτακτης ανάγκης, με την κίνηση των πολιτικών αεροσκαφών να γίνεται κανονικά όπως και η κίνηση των οχημάτων στον δρόμο.

Στο μεταξύ υπήρξαν μικρές καθυστερήσεις στις αφίξεις και απογειώσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το πρόβλημα στο στρατιωτικό αεροσκάφος αφορούσε σε ένδειξη τεχνικής βλάβης, ενώ φωτογραφίες του Flashnews.gr δείχνουν ίσως κάποιο πρόβλημα (;) στο ουραίο φτερό του.

Πάντως δεν έγινε έως τώρα γνωστό εάν το συγκεκριμένο αεροσκάφος επρόκειτο να προσγειωθεί στις εγκαταστάσεις της αμερικανικής βάσης ευκολίας ή εάν επρόκειτο για προσγείωση έκτακτης ανάγκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.