ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα Ζηλανδία: Παρατείνεται το lockdown στο Όκλαντ για δύο εβδομάδες

Νέα Ζηλανδία: Παρατείνεται το lockdown στο Όκλαντ για δύο εβδομάδες

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν δήλωσε σήμερα ότι η μεγαλύτερη πόλη της χώρας, το Όκλαντ ,θα παραμείνει υπό την εφαρμογή lockdown για άλλες δύο εβδομάδες, καθώς φαίνεται ότι ελέγχει την εξάπλωση της παραλλαγής Δέλτα του κορωνοϊού.

Δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα μέτρα κοινωνικού περιορισμού που εφαρμόζονται ήδη για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των δύο μηνών στο Όκλαντ, υπό το επίπεδο συναγερμού 3, δήλωσε η Άρντερν σε συνέντευξη Τύπου.

Οι περιορισμοί που εφαρμόζονται είναι οι σκληρότεροι μεταξύ των 34 κρατών-μελών του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΑΣΕ).

«Η οποιαδήποτε προσωρινή χαλάρωση των περιορισμών… δεν θα είναι κατά του σχεδίου μας για την ελαχιστοποίηση των κρουσμάτων, ενώ αυξάνουμε τους εμβολιασμούς», δήλωσε η Άρντερν στη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ωστόσο, το μεγαλύτερο πράγμα που θα κάνει τη διαφορά ακριβώς τώρα, πέρα από τα εμβόλια, είναι ότι ο καθένας θα πρέπει να συνεχίσει να συμμορφώνεται με τους περιορισμούς», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.