ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κακοκαιρία στην Τουρκία: Αναστολή πτήσεων από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης λόγω χιονόπτωσης

Ανεστάλησαν για 1 ώρα όλες οι πτήσεις

Κακοκαιρία στην Τουρκία: Αναστολή πτήσεων από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης λόγω χιονόπτωσης

Ανεστάλησαν όλες τις πτήσεις για μια ώρα σήμερα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης εξαιτίας σφοδρής χιονόπτωσης στην πόλη, όπως μετέδωσε ο κρατικός ραδιοσταθμός TRT Haber, ενώ πολλά άλλα μέρη στην Τουρκία αντιμετωπίζουν δυσκολίες στις μεταφορές εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Πολλά τμήματα της Τουρκίας πλήττονται από το σαββατοκύριακο από σφοδρές χιονοπτώσεις και οι αρχές έκλεισαν τα σχολεία σε μερικά τμήματα της χώρας. Η τουρκική Υπηρεσία για την Αντιμετώπιση Καταστροφών και Εκτάκτων Αναγκών (AFAD) ανακοίνωσε ότι χιλιάδες άνθρωποι έχουν αποκλειστεί εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε δήλωσή της, η AFAD αναφέρει πως 4.306 άνθρωποι παραμένουν αποκλεισμένοι σε ολόκληρη τη χώρα και πως ομάδες για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων έχουν παραδώσει σ’ αυτούς χιλιάδες πακέτα με ποτά και τρόφιμα, ενώ 6.750 άνθρωποι έχουν ήδη μεταφερθεί σε κοιτώνες σε επτά επαρχίες σε ολόκληρη τη χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.