ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Γαλλία: Το 53% των πολιτών «ανήσυχοι» για ενδεχόμενη άνετη επικράτηση Ε.Μακρόν

Γαλλία: Το 53% των πολιτών «ανήσυχοι» για ενδεχόμενη άνετη επικράτηση Ε.Μακρόν

Βάσει έρευνας, έξι στους δέκα Γάλλους θέλουν τη «διόρθωση» των αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου των βουλευτικών εκλογών στο δεύτερο γύρο της Κυριακής. Έτσι, ώστε να μην δοθεί μία τόσο ισχυρή πλειοψηφία στο κίνημα La Republique en Marche (LREM), σύμφωνα και με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης.

Το 61% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι στο δεύτερο γύρο επιθυμεί την διόρθωση των αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου ώστε να δοθεί μία λιγότερο ισχυρή πλειοψηφία στον πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν, έναντι του 37% που αντίθετα επιθυμεί την επιβεβαίωση των αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το 53% των ερωτηθέντων εκφράζει «ανησυχία» για την πιθανότητα το LREM μαζί με το Modem να καταλάβουν τις 400 από τις 577 έδρες της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης, ενώ το 20% εμφανίζεται «αδιάφορο» και το 27% το θεωρεί θετική εξέλιξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ερώτηση εάν είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών, το 52% εμφανίζεται «μη ικανοποιημένο», ενώ το 47% εμφανίζεται «ικανοποιημένο» και εξ αυτών το 14% «πολύ» ικανοποιημένο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.