ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Μπριτζίτ Μακρόν: Κάθε άλλο παρά θαυμασμό προκαλεί το «στιλ» της Γαλλίδας Πρώτης Κυρίας (φωτό)

Μπριτζίτ Μακρόν: Κάθε άλλο παρά θαυμασμό προκαλεί το «στιλ» της Γαλλίδας Πρώτης Κυρίας (φωτό)

Δεν πέρασε αρκετός καιρός από την ημέρα που έγινε Πρώτη Κυρία της Γαλλίας. Και ενώ κάποιοι επικροτούν το ελεύθερο στυλ της, άλλοι σπεύδουν να ειρωνευτούν και να κοροϊδέψουν τη στιλιστική της… «άποψη».

Είναι αστείρευτη η μανία του πλανήτη με την ηλικιωμένη σύζυγο του Γάλλου προέδρου, Μπριζίτ. Ποτέ στη γαλλική ιστορία, αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, δεν υπήρχε τέτοια υστερία για Πρώτη Κυρία. Η μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με τον Εμμανουέλ Μακρόν προκαλεί το ενδιαφέρον των μίντια, ενώ και το look της, το οποίο δεν αντιστοιχεί πάντα στην ηλικία της, εξετάζεται εξονυχιστικά από τον πλανήτη της μόδας.

Όπως σημειώνουν ωστόσο γαλλικά ΜΜΕ, η Μπριζίτ Μακρόν δεν έχει ακόμη αποφασίσει για το στιλ που θέλει να υιοθετήσει: τη μια φορά εμφανίζεται με σοφιστικέ μοντέλα της Louis Vuitton, άλλοτε κάνει κακές επιλογές, όπως το μίνι φόρεμα που φορούσε στην Ιταλία, το οποίο δεν κολάκευε καθόλου τις αδύνατες γάμπες της, για τις οποίες, περιέργως, η ίδια δείχνει πολύ περήφανη.

Αντιθέτως, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, όχι μόνο τη ξεπέρασε σε παρουσιαστικό, αλλά θα μπορούσαμε επιεικώς να κρίνουμε ότι την… «ισοπέδωσε».

Τα γαλλικά ΜΜΕ διχάστηκαν και με το λευκό φόρεμα που επέλεξε για να συνοδεύσει τον σύζυγό της σε επίσημο ταξίδι στο Μαρόκο, το οποίο αναδείκνυε τα πολύ αδύνατα και με εμφανή χαλάρωση μπράτσα της. Αλλοι το αποκάλεσαν «εκπληκτικό», άλλοι κακή επιλογή για την ηλικία της.

Άλλα ΜΜΕ διαπιστώνουν ότι η Μπριζίτ Μακρόν δείχνει αμηχανία και για τα μαλλιά της: άλλοτε τα αφήνει ελεύθερα, προφανώς για να δείχνει μικρότερη, άλλοτε επιλέγει έναν χαλαρό κότσο, ο οποίος δεν την κολακεύει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.