ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ρώμη: Απαγορεύτηκε το αλκοόλ σε όλους τους δρόμους εκτός από τον δρόμο της Δημάρχου

Ρώμη: Απαγορεύτηκε το αλκοόλ σε όλους τους δρόμους εκτός από τον δρόμο της Δημάρχου

Πρόστιμα θα επιβάλλονται σε τουρίστες και κατοίκους, που επιθυμούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού να καταναλώσουν κάποιο ποτό στους δρόμους της Ρώμης.

Τα πρόστιμα όμως θα επιβάλλονται μόνο εφόσον αυτός που καταναλώνει το αλκοόλ δε βρίσκεται στην περιοχή Οτάβια, στα βορειοδυτικά της Ρώμης.

Είναι η μόνη γειτονιά που εξαιρείται καιόλως παραδόξως «τυγχάνει» να είναι και η περιοχή όπου μένει η δήμαρχος, Βιρτζίνια Ράτζι.

Το γεγονός αυτό με την εξαίρεση της Οτάβια, έχει προκαλέσει αντιδράσεις από τους κατοίκους.

Την ίδια στιγμή η Δήμαρχος επιμένει ότι «Δε θέλουμε τα καλοκαιρινά βράδια της Ρώμης να αμαυρωθούν από επεισόδια που σχετίζονται με υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ».

Ωστόσο, η δήμαρχος της Αιώνιας Πόλης, μετά την πρόσφατη απόφασή της να απαγορεύσει σε όλους να βουτούν στα συντριβάνια, πλέον απαγορεύει την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών σε δημόσιους και εξωτερικούς χώρους από τις 10 μ.μ έως τις 7 το πρωί. Από τις 10 μ.μ. και μέχρι τα μεσάνυχτα απαγορεύεται η κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών από γυάλινα δοχεία σε εξωτερικούς χώρους ενώ μετά τα μεσάνυχτα η απαγόρευση επεκτείνεται σε περιορισμούς όλων των…δοχείων.

Παράλληλα, απαγορεύει και σε όλα τα μπάρ, ρεστοράντ κ.λπ να πωλούν αλκοόλ μετά τις 2 το βράδυ.

Σε αντίθετη περίπτωση ο πελάτης θα πληρώσει πρόστιμο ως και 150 ευρώ ενώ ο ιδιοκτήτης 280 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απαγόρευση δε, ισχύει μέχρι τα τέλη Οκτώβρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.