ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Dolce & Gabbana: Λάνσαρε και… ζυμαρικά που κοστίζουν 120 ευρώ (φωτό)

Dolce & Gabbana: Λάνσαρε και… ζυμαρικά που κοστίζουν 120 ευρώ (φωτό)

Η εταιρία μόδας άφησε για λίγο στην άκρη τα ακριβά ρούχα και τα αξεσουάρ και επικεντρώθηκεαυτή τη φορά στα ζυμαρικά και συγκεκριμένα στα… μακαρόνια.

Ο οίκος, λοιπόν, σε μία συνεργασία του με την οικογενειακή επιχείρηση ζυμαρικών Παστιφίκιο Ντι Μαρτίνο, κυκλοφόρησε ένα σετ εορταστικών κουτιών με ζυμαρικά.

https://www.instagram.com/p/BbNUCAZHl9D

Με τα συλλεκτικά κουτιά να έχουν την υπογραφή των Dolce & Gabbana, τα μακαρόνια είναι συλλεκτικά, μπορεί να τα βρει κανείς στο Harrods στην Βρετανία και στην μπουτίκ του οίκου στο Μιλάνο και να τα αποκτήσει δίνοντας… 110 λίρες.

Βέβαια μπορεί η τιμή να είναι κάπως τσουχτερή, αλλά η ποικιλία είναι μεγάλη, καθώς εκτός από τα κλασικά, όπως τις πένες, το ριγκατόνι και το λιγκουίνι, υπάρχουν είδη που δεν ήξερες καν οτι υπάρχουν.

https://www.instagram.com/p/BbNMMhIHCm7

Βέβαια το πιο εντυπωσιακό απ΄όλα είναι το πολύχρωμο κουτί, το οποίο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και εκτός κουζίνα και η περίτεχνη ποδιά Dolce and Gabbana η οποία δίνεται μαζί με τα μακαρόνια… για να είσαι στιλάτος και στην κουζίνα σου.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη προσπάθεια του οίκου να μπει στις κουζίνες των νοικοκυρών- fashionistas, καθώς πριν λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει και την δική του σειρά με οικιακά σκέυη, η οποία περιλάμβανε τα πάντα. Από περίτεχνους βραστήρες, μέχρι τοστιέρα, μπλέντερ και αποχυμωτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BaovhYGnkyh

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.