ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

ΗΠΑ: Τουλάχιστον επτά τραυματίες από πυρά στο Σίρακιουζ της Νέας Υόρκης

ΗΠΑ: Τουλάχιστον επτά τραυματίες από πυρά στο Σίρακιουζ της Νέας Υόρκης

Έως και επτά άνθρωποι, ανάμεσά τους παιδιά, τραυματίστηκαν από σφαίρες στο Σίρακιουζ της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, γνωστοποίησε το συνδικάτο των εργαζομένων στο πυροσβεστικό σώμα — στο οποίο υπάγεται η υπηρεσία ασθενοφόρων — μέσω ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης.

Η αστυνομία ενημερώθηκε ότι ακούστηκαν πυρά λίγο μετά τις 21:00 τοπική ώρα και όταν άνδρες της έσπευσαν στο σημείο βρήκαν πολλούς ανθρώπους με τραύματα από πυρά καραμπίνας, σύμφωνα με ανακοίνωσή της που αναρτήθηκε στο Twitter από παραγωγό της αμερικανικής δημόσιας ραδιοφωνίας NPR.

Η αστυνομία δεν διευκρίνισε πόσοι άνθρωποι έχουν τραυματιστεί ή πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή τους. Νωρίτερα, είχε κάνει λόγο για πέντε θύματα, χωρίς να δώσει καμιά άλλη λεπτομέρεια.

Το συνδικάτο των πυροσβεστών του Σίρακιουζ έκανε λόγο για επτά θύματα μέσω Facebook.

Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Syracuse.com ανέφερε ότι το επεισόδιο σημειώθηκε σε μια οικογενειακή συγκέντρωση για τον θάνατο ενός ανθρώπου από καρκίνο νωρίτερα την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, πολλά ασθενοφόρα αποχώρησαν από τον τόπο όπου έγινε το επεισόδιο, με αστυνομική συνοδεία, περί τις 21:15.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την ίδια πηγή, ακούστηκαν τουλάχιστον 10 πυροβολισμοί στο κέντρο του Σίρακιουζ, το οποίο απέχει περίπου 400 χιλιόμετρα από την πόλη της Νέας Υόρκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.