ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε συνέδριο Ιρανών μουτζαχεντίν στην Αλβανία ο δικηγόρος του Ντ.Τραμπ

Σε συνέδριο Ιρανών μουτζαχεντίν στην Αλβανία ο δικηγόρος του Ντ.Τραμπ

Στην έδρα του Ιρανικού Συμβουλίου Εθνικής Αντίστασης στην Αλβανία, στην Ashraf-3, διεξάγεται πενθήμερο διεθνούς διάσκεψης για τις εξελίξεις στο Ιράν.

Σημαντικές προσωπικότητες
Η συνάντηση οργανώθηκε από την Μίριαμ Ρατζαβί, την εκλεγμένη πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Αντίστασης του Ιράν, η οποία είναι γνωστή ως ηγέτης της ιρανικής αντιπολίτευσης στην εξορία.

Στο στρατόπεδο που βρίσκεται στη Μάνζε του Δυρραχίου, έφθασαν αυτές τις ημέρες σημαντικές προσωπικότητες της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής καθώς και άλλοι διεθνείς παράγοντες.

Κεντρικός ομιλητής είναι ο Ρούντι Τζουλιάνι, προσωπικός δικηγόρος του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης.

Διπλωμάτες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Αλλες προσωπικότητες που συμμετέχουν στις εργασίες του συνεδρίου είναι ο πρώην πρεσβευτής Λίνκολν Μπλουμφίλντ, ο πρώην αναπληρωτής βοηθός υπουργός Εξωτερικών, στρατηγός Τζειμς Κόνγουεϊ, ο πρώην διοικητής του αμερικανικού ναυτικού, Ιβάν Σάσα Σίχαν, ο πρεσβευτής Ρόμπερτ Γιόσεφ – πρώην αναπληρωτής γραμματέας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τον έλεγχο των όπλων, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών του Καναδά, Ρόμπερτ Τοριτσέλι και πολλοί πρώην γερουσιαστές των ΗΠΑ γνωστοί για την επιρροή τους στην εξωτερική πολιτική της Ουάσιγκτον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο συνέδριο συζητούνται θέματα που σχετίζονται με τη διπλωματία, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, τον τρόπο δράσης εναντίον του καθεστώτος του Ιράν, καθώς και τον ρόλο προς αυτήν την κατεύθυνση της οργάνωσης Μουτζαχεντίν που βρίσκεται στην Αλβανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.