ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γερμανία: 8χρονος έτρεχε με… 140 χλμ/ώρα σε αυτοκινητόδρομο με το αμάξι το γονιών του (φωτο)

Γερμανία: 8χρονος έτρεχε με… 140 χλμ/ώρα σε αυτοκινητόδρομο με το αμάξι το γονιών του (φωτο)

Ένα οκτάχρονο αγόρι από τη Γερμανία «έκλεψε» το αυτοκίνητο των γονιών του και πήγε μια ανέμελη «βόλτα» σε αυτοκινητόδρομο, φτάνοντας σε ταχύτητα τα 140 χλμ/ώρα.

Μόλις «χόρτασε» ταχύτητα, ο μικρούλης στάθμευσε το αυτοκίνητο, άναψε τα αλάρμ, τοποθέτησε στο πίσω μέρος ένα μικρό προειδοποιητικό τρίγωνο και… περίμενε να τον βρουν.

Σύμφωνα με το BBC, που επικαλείται την τοπική αστυνομία, ο ανήλικος εντοπίστηκε σε λωρίδα στάσης αυτοκινητόδρομου το πρωί της Τετάρτης, στο ρεύμα προς το Ντόρτμουντ.

Μετά τον εντοπισμό του, το ατίθασο αγοράκι είπε ότι ήθελε απλά να οδηγήσει λιγάκι, ενώ στη συνέχεια έβαλε τα κλάματα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η μητέρα του παιδιού ενημέρωσε την αστυνομία περίπου στις 00.25 (τοπική ώρα), λέγοντας ότι ο γιος της είχε φύγει με το αυτόματο αυτοκίνητο μάρκας VW Golf από το σπίτι τους στην πόλη Ζοστ. Το αγοράκι είχε ξαναοδηγήσει αυτοκίνητο σε οικόπεδο, ενώ οι γονείς του το πάνε συχνά στα συγκρουόμενα και τις πίστες go-kart. Γύρω στις 01.15, η μητέρα είπε στις Αρχές ότι είχε βρει το παιδί της στην λωρίδα στάσης στου αυτοκινητόδρομου Α44. Ο μικρούλης εξήγησε ότι σταμάτησε το όχημα επειδή η μεγάλη ταχύτητα που ανέπτυξε του προκάλεσε δυσφορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο μετά την κλήση της μητέρας. επιβεβαίωσε ότι δεν σημειωθηκε κανένας τραυματισμός και δεν υπήρξε καμία υλική ζημιά από την «περιπέτεια» του μικρούλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.