ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Η στιγμή που γέφυρα στην Τουρκία καταρρέει σαν χαρτόκουτο

Βίντεο: Η στιγμή που γέφυρα στην Τουρκία καταρρέει σαν χαρτόκουτο

Οι καταρρακτώδεις βροχές που σάρωσαν την τουρκική πόλη Τέρμε το σαββατοκύριακο, προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές σε μια τοπική γέφυρα, η οποία, όπως πιστεύουν οι αρχές της πόλης, είχε ως αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

Η περίεργη στιγμή, της κατάρρευσης της εν λόγω γέφυρας αποτυπώθηκε στις κάμερες CCTV στην επαρχία Samsun της Τουρκίας, στις 26 Αυγούστου. Η γέφυρα πάνω από το ρέμα της Τέρμε ξαφνικά υποχώρησε, στέλνοντας δύο περαστικούς και ένα σταθμευμένο μίνι λεωφορείο στο νερό.

https://twitter.com/aliikaanaydn/status/1165981916044124160

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, οι δύο άνθρωποι υπέστησαν ελαφρά τραύματα στο περιστατικό. Το μίνι λεωφορείο καταστράφηκε λόγω της πτώσης.

Ο δήμαρχος είπε ότι η γέφυρα ήταν στην πραγματικότητα κλειστή, αλλά οι ντόπιοι την χρησιμοποιούσαν ούτως ή άλλως.

Νωρίτερα, η περιοχή επλήγη από έντονες βροχοπτώσεις που προφανώς προκάλεσαν κρίσιμη επιβάρυνση στην γέφυρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.