ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κύπρος – Τραγωδία: Μάνα σκότωσε το παιδί της και μετά προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Κύπρος – Τραγωδία: Μάνα σκότωσε το παιδί της και μετά προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Λευκωσία το απόγευμα της Πέμπτης, όταν μητέρα φέρεται να σκότωσε τον 12χρονο γιο της και ακολούθως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Από την απόπειρα αυτοκτονίας η γυναίκα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την κατάστασή της να κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, η γυναίκα φέρεται να σκότωσε το παιδί της με μαχαίρι και με τον ίδιο τρόπο να αποπειράθηκε ακολούθως να θέσει τέρμα στη ζωή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τραγική ειρωνεία, ο σύζυγος της γυναίκας φέρεται να τους έψαχνε από το πρωί. Χτυπούσε την πόρτα και δεν του άνοιγαν, ούτε κατάφερνε να ξεκλειδώσει την είσοδο. Όταν κατάφερε να εισέλθει στο σπίτι, με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής, βρήκε το παιδί νεκρό και τη σύζυγό του τραυματισμένη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.