ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άνδρας ανακάλυψε ότι είχε ένα δόντι μέσα… στο ρουθούνι του για 20 χρόνια (βίντεο)

Άνδρας ανακάλυψε ότι είχε ένα δόντι μέσα… στο ρουθούνι του για 20 χρόνια (βίντεο)

Ένας 30χρονος άνδρας είχε ενοχλήσεις, πόνους και «βουλωμένη» μύτη για τρεις μήνες και θεώρησε πως ήταν κάποια μόλυνση. Έτσι αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο για να δει τι έχει πάθει.

Αυτό που ανακάλυψε σίγουρα δεν το περίμενε, αφού οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε ένα δόντι μέσα στο ρουθούνι του.

Ωστόσο αυτό μάλλον συνέβη μετά από ένα ατύχημα που είχε όταν ήταν 10 ετών.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, όταν ήταν μικρός είχε πέσει από τον τρίτο όροφο ενός εμπορικού καταστήματος στην Κίνα και έχασε δυο δόντια, ενώ έκανε και 60 ράμματα στο πρόσωπό του.

Βρήκε μόνο το ένα του δόντι, όμως όλα αυτά τα χρόνια δεν ένιωθε κάποια ενόχληση στην μύτη του. Μόνο τους τελευταίους τρεις μήνες είχε ενοχλήσεις, πόνους και την ένιωθε «βουλωμένη».

Μάλιστα είπε πως πλέον δεν ανέπνεε καλά και δεν μπορούσε να κοιμηθεί τα βράδια, ενώ είχε μια περίεργη μυρωδιά αποσύνθεσης η μύτη του. Έτσι πήγε στο νοσοκομείο όπου και ανακάλυψε τι έχει πάθει.

Οι γιατροί του αφαίρεσαν το δόντι και πλέον ο άνδρας αναρρώνει.

Η παράξενη αυτή πάθηση μπορεί να προκληθεί από σωματική βλάβη ή αναπτυξιακά προβλήματα και είναι τόσο σπάνια που μπορεί να συμβεί στο 1% του πληθυσμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα μόνο 23 παρόμοια περιστατικά έχουν καταγραφεί από το 1959 έως το 2019.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.