ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο «επόμενος» Στέφανος Τσιτσιπάς υπάρχει και είναι… διαδηλωτής στη Χιλή (βίντεο)

Ο «επόμενος» Στέφανος Τσιτσιπάς υπάρχει και είναι… διαδηλωτής στη Χιλή (βίντεο)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να κλέβει την παράσταση στα κορτς, ωστόσο στον δρόμο, ο μεγάλος πρωταγωνιστής είναι ένας διαδηλωτής στην Χιλή.

Μπορεί τις τελευταίες μέρες όλος ο κόσμος να μιλάει για τον Στέφανο Τσιτσιπά και την μεγάλη του επιτυχία στο ATP του Λονδίνου, όμως ένας τύπος στην Χιλή φαίνεται πως είπε να του κλέψει την… δόξα.

Ο συγκεκριμένος διαδηλωτής λοιπόν, θέλοντας να αντιγράψει τον Γάλλο «συνάδελφό» του (είχε γίνει και αυτός viral πέρυσι στα επεισόδια στο Παρίσι), έκανε την εμφάνισή του στις κινητοποιήσεις που γίνονται στην χώρα με μία ρακέτα.

Ο στόχος του με αυτή ήταν διπλός, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video…

Από τη μία ήθελε με αυτή να επιτίθεται στις αστυνομικές δυνάμεις, πετώντας αντικείμενα και από την άλλη να αποκρούει τα δακρυγόνα που έσκαγαν στην πλευρά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.