ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυστραλία: Βρέθηκαν πράγματι καρχαρίες στο δρόμο μετά τις πλημμύρες; (φώτο)

Αυστραλία: Βρέθηκαν πράγματι καρχαρίες στο δρόμο μετά τις πλημμύρες; (φώτο)

Η κλιματική αλλαγή είναι κάτι αληθινό, ειδικότερα στην Αυστραλία, τη χώρα όπου κατακαίγεται από καταστροφικές πυρκαγιές εδώ και μήνες. Η βροχή στην αρχή έγινε δεκτή ως σωτήρας. Μετά όμως προκάλεσε πλημμύρες και «ντοκουμέντα» έδειξαν πως στους δρόμους βγήκαν καρχαρίες…

Συγκεκριμένα, ένας κάτοικος του Κουήνσλαντ δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου στην πλημμυρισμένη πόλη φαίνεται το πτερύγιο ενός καρχαρία να κολυμπά στα νερά.

«Τίποτα σαν έναν καρχαρία να κολυμπά κάτω το δρόμο. Αααα Αυστραλία, τη μια στιγμή σε καίει και την άλλη σου στέλνει φονικές μηχανές να κολυμπήσουν στο σαλόνι σου», έγραψε ο χρήστης στην ανάρτησή του στο Facebook, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ εφημερίδα, The Sun.

Προϊόν φωτομοντάζ ο καρχαρίας στους πλημμυρισμένους δρόμους της Αυστραλίας αλλά η κλιματική αλλαγή δείχνει τα «δόντια» της

Αν και η φωτογραφία κατά πάσα πιθανότητα είναι προϊόν φωτομοντάζ και μάλιστα κακότεχνου, οι χρήστες του Facebook την εκτίμησαν ιδιαίτερα γιατί παρουσιάζει με συντομία τις δυσκολίες που περνά η χώρα το τελευταίο διάστημα και το συγκεκριμένο ποστ έγινε ταχύτατα viral.

Να τονίσουμε πως η Αυστραλία από το Σεπτέμβρη κι έπειτα κατακάηκε από τις πυρκαγιές, ενώ τις τελευταίες μέρες «πνίγεται» από τις καταρρακτώδεις βροχές, με την κλιματική αλλαγή να δείχνει τα «δόντια» της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειώσουμε πως μετά από αρκετές μέρες έντονης βροχόπτωσης στη Βικτόρια, οι επόμενες μέρες αναμένεται να χαρακτηρίζονται από λίγες μόνο βροχές. Ωστόσο, οι πυροσβέστες ακόμη συνεχίζουν τη μάχη με αρκετές εστίες φωτιάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.