ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ινδία: Μωρό παντρεύτηκε με σκύλο για να γλιτώσει από τα κακά πνεύματα (βίντεο)

Ινδία: Μωρό παντρεύτηκε με σκύλο για να γλιτώσει από τα κακά πνεύματα (βίντεο)

Μέλη της εθνοτικής ομάδας Σαντάλ, ντόπιοι στην Ινδία και το Μπαγκλαντές, πιστεύουν ότι όταν εμφανιστεί το 1ο δόντι στα πάνω ούλα ενός μωρού, πρέπει εκείνο να παντρευτεί ένα σκύλο προκειμένου να φύγουν τα κακά πνεύματα.

Συγκεκριμένα, στο Διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα απίστευτο βίντεο από τη γαμήλια τελετή μεταξύ ενός αγοριού ενός έτους και ενός σκύλου, στην ινδική πολιτεία Οντίσα.

Πιστεύεται ότι η εμφάνιση του πρώτου δοντιού συνοδεύεται από κακοτυχία. Ο μόνος τρόπος για να φύγει η κακοτυχία είναι να οργανωθεί στα γρήγορα μια γαμήλια τελετή ανάμεσα στο παιδί κι ένα σκύλο για να φύγουν τα κακά πνεύματα.

Ο συγκεκριμένος γάμος είναι μια συμβολική τελετή και τα παιδιά που παντρεύονται σκυλιά, μπορούν στη συνέχεια να συνάψουν πιο παραδοσιακούς γαμήλιους δεσμούς. Δεν χρειάζεται καν να πάρουν διαζύγιο από τα σκυλάκια, όπως, χαρακτηριστικά, σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα, Daily Star.

Το παρακάτω βίντεο -καταγράφηκε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου- καταγράφει μια τέτοια γαμήλια τελετή, στο χωριό Μπαριγιάν, με πολλούς χαρούμενους ανθρώπους να φορούν πολύχρωμες ενδυμασίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόσο το παιδί όσο και το σκυλί που πρόκειται να παντρευτούν μοιάζουν μπερδεμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.