Καλή και γρήγορη ανάρρωση!

Υπερ των ευρω-ομολόγων ο πρώην καγκελάριος Σρέντερ – Αλλά δεν κυβερνά αυτός

Υπερ των ευρω-ομολόγων ο πρώην καγκελάριος Σρέντερ – Αλλά δεν κυβερνά αυτός

Σαφώς υπέρ των ευρωομολόγων τάχθηκε σε συνέντευξή του ο πρώην καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ.

«Η Γερμανία είναι πολύ επιφυλακτική σε αυτό το θέμα. Η Γερμανία είναι η ισχυρότερη και η μεγαλύτερη οικονομία στην Ευρωπαϊκή Ένωση και χρειαζόμαστε τις αγορές του Νότου, που είναι και προς το συμφέρον μας αυτές οι χώρες να σταθούν ξανά στα πόδια τους. Κανείς δεν έχει συμφέρον από την οικονομική καταστροφή της Ιταλίας ή της Ισπανίας λόγω αυτής της επιδημίας. Ως εκ τούτου, είμαι υπέρ των ευρωομολόγων, ίσως αρχικά περιορισμένα στην αντιμετώπιση της κρίσης του κορονοϊού», ανέφερε ο Σοσιαλδημοκράτης πολιτικός στην Hannoversche Allgemeine Zeitung.

Παράλληλα, ο Πράσινος πρωθυπουργός της Βάδης-Βυρτεμβέργης, Βίνφριντ Κρέτσμαν, δήλωσε ουσιαστικά ότι συμφωνεί με την έκδοση ομολόγων κορονοϊού. «Με συγκίνησε η έκκληση που έκανε ο πρωθυπουργός, Τζουζέπε Κόντε, για βοήθεια από τη Γερμανία. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ξαναρχίσουμε τις παλιές συζητήσεις για το χρέος. Αν τώρα μία χώρα, ιδρυτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, περνάει δύσκολες ώρες λόγω του κορονοϊού, θα πρέπει να σκεφτούμε τελείως διαφορετικά για το θέμα των ομολόγων», τόνισε στη Sueddeutsche Zeitung.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.