ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυστραλία: Συνεχίζεται η τηλεργασία στις εταιρείες παρότι άνοιξαν τα σχολεία

Αυστραλία: Συνεχίζεται η τηλεργασία στις εταιρείες παρότι άνοιξαν τα σχολεία

Η πιο πολυπληθής πολιτεία της Αυστραλίας συνέστησε στους κατοίκους της να εξακολουθήσουν να εργάζονται από το σπίτι παρά το γεγονός ότι άνοιξαν και πάλι τα σχολεία και ότι μειώνεται ο αριθμός των νέων κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Στην Αυστραλία έχουν καταγραφεί συνολικά περισσότερα από 7.100 κρούσματα της covid-19 και 102 θάνατοι, αριθμοί πολύ μικρότεροι σε σχέση με άλλες χώρες.

Στην Αυστραλία επιστρέφουν στην κανονικότητα, στη Νέα Νότια Ουαλία, όπου βρίσκεται και το Σίδνεϊ, τα παιδιά επέστρεψαν κανονικά και με πλήρες ωράριο στα σχολεία σήμερα, επιτρέποντας σε πολλούς γονείς να επιστρέψουν με τη σειρά τους στα γραφεία, αν και οι βουλευτές της πολιτείας κάλεσαν όσους μπορούν να εργάζονται από το σπίτι προκειμένου να μην υπερφορτωθεί το σύστημα μεταφορών.

Κλειστά τα σύνορα λόγω κορωνοϊού

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είμαι πολύ ικανοποιημένη που το σύστημα δεν έχει υπερφορτωθεί, σχολίασε η πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας Γκλάντις Μπερεζικλιάν από το Σίδνεϊ. Οι πολίτες ακούν, παίρνουν ενημερωμένες αποφάσεις και θα θέλαμε αυτό να συνεχιστεί, πρόσθεσε. Η επαναλειτουργία των σχολείων γίνεται στο πλαίσιο της επανεκκίνησης της οικονομίας της Αυστραλίας. Αν και τα διεθνή σύνορα της χώρας είναι πιθανό να παραμείνουν κλειστά επί μήνες, ο Αυστραλός πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον πιέζει τους πολίτες να επιλέξουν τον εσωτερικό τουρισμό, προκειμένου να στηρίξουν τον τουριστικό τομέα της Αυστραλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.