ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί – Γεννήθηκε δικέφαλο βρέφος (φωτο)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί – Γεννήθηκε δικέφαλο βρέφος (φωτο)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί στην κλινική της πόλης Samarkand καθώς ένα βρέφος γεννήθηκε με δυο κεφάλια αλλά και διπλά όργανα!

Τα ενωμένα δίδυμα έχουν ένα γεννητικό όργανο, με τους γιατρούς να αναφέρουν πως αμφότερα είναι αγόρια. Το βρέφος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή ενώ θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο να γίνει μια επέμβαση διαχωρισμού αυτή την στιγμή.

«Σε ιατρικούς όρους, μιλάμε για σιαμαία δίδυμα. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην εντατική του νοσοκομείου. Τα εσωτερικά όργανα του μωρού είναι διπλά, ωστόσο υπάρχει το μεγάλο πρόβλημα πως έχει ένα γεννητικό όργανο», δήλωσε ο Dilshod Rakhmonov, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος γιατρός.

Μιλάμε για μια πάρα πολύ σπάνια περίπτωση, καθώς η γέννηση σιαμαίων καταγράφεται ως μια φορά στις 220.000 υποθέσεις. Τα παιδιά που γεννιούνται σιαμαία συνήθως δεν ξεπερνούν τα 50 χρόνια ζωής.

«Αυτή η περίπτωση είναι πιο πολύπλοκή, γιατί τα δυο σώματα είναι ένα. Για τον λόγο αυτό πραγματοποιούμε πολύ πιο περίπλοκες εξετάσεις. Η γενική κατάσταση του παιδιού είναι καλή, αλλά κρίσιμη», πρόσθεσε ο Rakhmonov.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.