ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα χαρτονομίσματα που έχουν μεγάλη αξία – Αν τα έχετε κρατήστε τα (βίντεο)

Αυτά είναι τα χαρτονομίσματα που έχουν μεγάλη αξία – Αν τα έχετε κρατήστε τα (βίντεο)

Αν και φένοται μερικά απλά χαρτονομίσματα του δολαρίου, υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια τα κάνει σπάνια, συλλεκτικά και… πολύτιμα.

Όπως αποκάλυψε σε βίντεο χρήστη του TikTok, τα συγκεκριμένα χαρτονομίσματα αποκαλούνται «αστέρια» καθώς έχουν ένα μικρό αστέρι δίπλα στον σειριακό αριθμό τους.

Τα χαρτονομίσματα αυτά έχουν το αστέρι το οποίο σημαίνει ότι αρχικά είχαν τυπωθεί με σφάλμα και εν συνεχεία ξανατυπώθηκαν με τον ίδιο αριθμό.

Έτσι, το αστέρι τα κάνει σπάνια και εκτιμάται ότι ένα χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου με αστέρι μπορεί να πουληθεί στο eBay ακόμα και για 32 δολάρια.

Μάλιστα, ο χρήστης δίνει και συγκεκριμένο ιστοχώρο, ο οποίος καταγράφει τους σειριακούς αριθμούς και ελέγχει τη σπανιότητα των χαρτονομισμάτων.

Σημειώνεται, πάντως, ότι η αξιά των «αστεριών» είναι όσο η ονομαστική τους, αν είναι σε κακή κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.tiktok.com/@silverpicker/video/6812243232169217285?referer_url=http%3A%2F%2Fwww.topontiki.gr%2Farticle%2F393836%2Fehete-ayta-ta-hartonomismata-min-ta-dosete-ehoyn-megali-axia-video&referer_video_id=6812243232169217285
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.