ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρετανία: Το «τερμάτισε» μια παμπ – Έβαλε ηλεκτροφόρο σύρμα για να μην πλησιάζουν το μπαρ οι πελάτες (φώτο)

Βρετανία: Το «τερμάτισε» μια παμπ – Έβαλε ηλεκτροφόρο σύρμα για να μην πλησιάζουν το μπαρ οι πελάτες (φώτο)

Ένα από τα μέτρα τα οποία έχουν επιβληθεί στα μαγαζιά εξαιτίας του κορωνοϊού είναι τ’ ότι απαγορεύεται να υπάρχουν πελάτες στο μπαρ, με αρκετούς ιδιοκτήτες παμπ να ψάχνουν τον τρόπο για να συμβαδίσουν με τους νέους κανόνες λειτουργίας.

Όμως μια παμπ στην Κορνουάλη πήγε ένα βήμα πιο πέρα.

Συγκεκριμένα, τοποθέτησε ένα ηλεκτρικό σύρμα μπροστά από το μπαρ, ώστε να μην πλησιάζουν οι πελάτες.

https://twitter.com/peachypuk/status/1282583767262072834

Το προσωπικό του The Star Inn στο St Just είχε αρκετούς πελάτες που παραβίαζαν τους κανόνες και αποφάσισε ότι χρειάζονταν κάτι πιο δραστικό.

Έτσι, μαζί με μια ειδοποίηση που ζητά ευγενικά από τους πελάτες να διατηρήσουν την απόσταση μεταξύ τους και το προσωπικό στο μπαρ, έχουν εγκαταστήσει ένα ηλεκτροφόρο σύρμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλώντας στο Cornwall Live, ο ιδιοκτήτης του Star Inn Johnny McFadden είπε ότι ήταν εκεί για να κρατήσει τους ανθρώπους ασφαλείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.