ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ: «Επικίνδυνο να πιστέψουμε ότι ένα εμβόλιο το φθινόπωρο θα θέσει σε έλεγχο τον ιό»

Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ: «Επικίνδυνο να πιστέψουμε ότι ένα εμβόλιο το φθινόπωρο θα θέσει σε έλεγχο τον ιό»

Το γερμανικό επιδημιολογικό Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ σχολίασε το σενάριο που αναφέρει ότι το φθινόπωρο θα είναι έτοιμο το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, όμως ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορέσει να θέσει σε έλεγχο την πανδημία.

«Οι προκαταρκτικές προβλέψεις καθιστούν τη διαθεσιμότητα ενός από τα διάφορα εμβόλια, πιθανή το φθινόπωρο το 2020», αναφέρει το Ινστιτούτο σε ανακοίνωσή του αναρτήθηκε στον ιστότοπό του.

Προειδοποίησε ωστόσο ότι «θα ήταν επικίνδυνο σε αυτό το στάδιο να πιστέψουμε ότι ένα εμβόλιο από το φθινόπωρο του 2020 μπορεί να θέσει υπό έλεγχο την πανδημία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επίδραση του όποιου εμβολίου θα μπορούσε να μετριασθεί από τις μεταλλάξεις του ιού ή από την παρεπόμενη πρόσκαιρη διάρκεια της ανοσίας που θα επιτευχθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.