ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αίγυπτος: Έντονες αντιδράσεις για μοντέλο που ποζάρει σε φαραωνικό στυλ μπροστά σε πυραμίδα (φώτο)

Αίγυπτος: Έντονες αντιδράσεις για μοντέλο που ποζάρει σε φαραωνικό στυλ μπροστά σε πυραμίδα (φώτο)

Ένα χυμώδης μοντέλο πόζαρε με μια αποκαλυπτική στολή σε φαραωνικό στυλ, μπροστά στην πυραμίδα του Τζόζερ έξω από το Κάιρο, αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί ο φωτογράφος.

Οι φήμες κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως το μοντέλο από την Αίγυπτο, Σάλμα αλ Σίμι, συνελήφθη μετά την φωτογράφηση στην νεκρόπολη Σακάρα, κοντά στο Κάιρο, αλλά η πηγή ανέφερε ότι η αστυνομία συνέλαβε χθες τον φωτογράφο. Το μοντέλο φωτογραφήθηκε φορώντας ένα κοντό φόρεμα σε φαραωνικό στυλ μπροστά στον αρχαίο χώρο ταφής.

«Ένας φωτογράφος συνελήφθη μετά από ιδιωτική φωτογράφηση με την χορεύτρια Σάλμα αλ Σίμι στην αρχαιολογική ζώνη» ανέφερε η πηγή, προσθέτοντας πως η υπόθεση θα παραπεμφθεί στα δικαστήρια.

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, η Σίμι, η οποία έχει χιλιάδες οπαδούς στο Instagram, δημοσίευσε εικόνες από την φωτογράφηση της με το λευκό φόρεμα στους πρόποδες της 4.700 ετών Πυραμίδας του Τζόζερ. Οι φήμες εξαπλώθηκαν γρήγορα πως συνελήφθη επειδή φορούσε ρούχα που πρόδιδαν την αρχαία Αιγυπτιακή κληρονομιά και παραβίασε τους κανόνες που έθεσε το υπουργείο αρχαιοτήτων για τις φωτογραφήσεις.

https://www.instagram.com/p/CIL9sp8HAT7

Αντέδρασαν οι χρήστες των social media

Φυσικά, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που είδα τις φωτογραφίες εξέφρασαν δυσπιστία και οργή. «Υπάρχει όντως απαγόρευση στην λήψη φωτογραφιών σε αρχαιολογικές ζώνες;» αναρωτήθηκε κάποιος.

https://www.instagram.com/p/CIL9YOink0w

Πάντως, η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και προσπαθεί να εντοπίσει τον υπάλληλο που είναι υπεύθυνος για την έκδοση άδειας στον φωτογράφο και το μοντέλο στον αρχαιολογικό χώρο, σύμφωνα με την The Egypt Independent.
Να σημειωθεί ότι τον Δεκέμβριο του 2018, οι εικόνες ενός γυμνού ζευγαριού στην κορυφή της Μεγάλης Πυραμίδας του Χέοπα προκάλεσε έντονη αντίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CIIqCajgj-l

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.