ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιρλανδία: Ο σκύλος του προέδρου που «έκλεψε» την παράσταση ζητώντας χάδια (βίντεο)

Ιρλανδία: Ο σκύλος του προέδρου που «έκλεψε» την παράσταση ζητώντας χάδια (βίντεο)

Ο πρόεδρος της Ιρλανδίας, Μάικλ Χίγκινς αποφάσισε να δώσει μία τηλεοπτική συνέντευξη, έχοντας δίπλα του τον αγαπημένο του φίλο.

Ο σκυλάκος φαίνεται στο βίντεο να ζητάει απεγνωσμένα την προσοχή του αφεντικού του την ώρα που εκείνος προσπαθεί να μιλήσει στην τηλεοπτική κάμερα του RTE, για τον ηθοποιό και φίλο του Τομ Χίκεϊ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Ο σκύλος δάγκωνε παιχνιδιάρικα τον Μάικλ Χίγκινς, τον έγλειφε, τον σκούνταγε με το πόδι του και δεν σταματούσε να αποζητά ένα χάδι του. Ο πρόεδρος της Ιρλανδίας δεν έχασε τη συγκέντρωσή του και συνέχιζε να μιλά για τον φίλο του στην τηλεόραση, ενώ παράλληλα χάιδευε διακριτικά τον αγαπημένο του Μίσνιτς (όπως τον αποκαλεί).

Το κλιπ έγινε viral με χιλιάδες προβολές και πολύ κόσμο να σχολιάζει ενθουσιασμένος τη σχέση του Χίγκινς με τα κατοικίδιά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.