ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Περού: Τους εμβολίαζαν… με «αέρα κοπανιστό» (βίντεο)

Περού: Τους εμβολίαζαν… με «αέρα κοπανιστό» (βίντεο)

Ντόρος έχει δημιουργηθεί στο Περού εξαιτίας βίντεο που δείχνουν μέλη του προσωπικού των υπηρεσιών υγείας να εμβολιάζουν πολίτες κατά του κορωνοϊού με άδειες σύριγγες.

Το περουβιανό υπουργείο Υγείας εξήγησε σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε πως ερευνά τρεις περιπτώσεις στις οποίες καταγγέλθηκε ότι «οι σύριγγες για τον εμβολιασμό δεν περιείχαν τις δόσεις (των εμβολίων) εναντίον της COVID-19», ώστε να εξακριβώσει «εάν υπάρχουν ευθύνες του προσωπικού υγείας» ή «εάν επρόκειτο για τυχαία συμβάντα».

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν πρόσωπο που συνόδευε μοναχή στο ραντεβού για τον εμβολιασμό της στη Λίμα, που μαγνητοσκοπούσε, παρατήρησε ότι η σύριγγα ήταν άδεια. Διαμαρτυρήθηκε και κατόπιν το μέλος του νοσηλευτικού προσωπικού προχώρησε όντως στη φόρτωση της δόσης του εμβολίου στη σύριγγα.

Στιγμιότυπα του περιστατικού αυτού

Στιγμιότυπα του περιστατικού αυτού κυκλοφόρησαν στα social media, πυροδοτώντας παρόμοιες καταγγελίες.

Το υπουργείο Υγείας διαβεβαίωσε ότι τα μέτρα παρακολούθησης και ελέγχου θα ενισχυθούν, καλώντας παράλληλα τους πολίτες να επαγρυπνούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.