ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ποινή φυλάκισης 3 ετών στον πρώην δικηγόρο του Τραμπ

Ποινή φυλάκισης 3 ετών στον πρώην δικηγόρο του Τραμπ

Σε ποινή φυλάκισης 3 χρόνων καταδικάστηκε ο Μάικλ Κόεν, πρώην δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Κόεν καταδικάστηκε για τον ρόλο του στην πληρωμή για εξαγορά της σιωπής δύο γυναικών ώστε να βοηθήσει τον Αμερικανό πρόεδρο να κερδίσει τις εκλογές, αλλά και για τα ψέματα που είπε στο Κογκρέσο για τις συζητήσεις που είχε σχετικά με την κατασκευή ενός ουρανοξύστη του Οργανισμού Τραμπ στη Μόσχα.

Πριν από την ανακοίνωση της ποινής του, ο Κόεν κατηγόρησε τον Αμερικανό πρόεδρο. «Σε πολλές περιπτώσεις, είχα την αίσθηση ότι ήταν καθήκον μου να καλύπτω τις βρωμιές του», δήλωσε.

Ο δικαστής Ουίλιαμ Πέϊλι από το ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν καταδίκασε τον Κόεν σε τρία χρόνια φυλάκισης για τις πληρωμές που παραβιάζουν την νομοθεσία περί χρηματοδότησης προεκλογικής εκστρατείας και σε δύο μήνες για την ψευδή του κατάθεση στο Κογκρέσο.

Τον Αύγουστο ο Κόεν είχε παραδεχθεί ότι εξαγόρασε τη σιωπή της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς και της πρώην Playmate Κάρεν ΜακΝτούγκαλ, «κατ’ απαίτηση» του Τραμπ για να αποφευχθεί ο κίνδυνος ο τελευταίος να υποστεί ζημία πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Τον Νοέμβριο ομολόγησε τις ψευδείς του δηλώσεις στο Κογκρέσο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.