ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αναφορά του Τούρκου πρωθυπουργού στην βουλή της Γκαμπόν «περί Οθωμανών»

Αναφορά  του Τούρκου πρωθυπουργού στην βουλή της Γκαμπόν «περί Οθωμανών»

Την πρώτη μέρα της ιστορικής επίσκεψης στην Αφρική, ο Τούρκος πρωθυπουργός εκφώνησε ομιλία στην Εθνοσυνέλευση της Γκαμπόν αναφέρει το trt.

Ο Τούρκος  πρωθυπουργός έκανε νύξη στην ανηλεή εκμετάλλευση της Αφρικής μέχρι σήμερα και σημείωσε, «Εμείς όταν κοιτάξουμε την Αφρική βλέπουμε μόνο φίλους και αδέλφια και όχι τα πλούτη της».

Ο  Erdoğan διατυπώνοντας πως θα έρθει η στιγμή που θα απαιτηθούν εξηγήσεις από αυτούς που πήραν τα διαμάντια, τον χρυσό, τα υπόγεια πλούτη, ακόμα και τους ανθρώπους της Αφρικής και συνέχισε λέγοντας, «Το Οθωμανικό κράτος επί χρόνια ήταν το σύμβολο αδελφικής συμβίωσης στην Αφρική. Οι Οθωμανοί στάθηκαν κατά της εκμετάλλευσης. Οι Οθωμανοί ουδέποτε αναμίχθηκαν στον πολιτισμό, την θρησκεία και την γλώσσα των άλλων».

Τέλος, ο Τούρκος πρωθυπουργός τονίζοντας την αιώνια φιλία της Τουρκίας και της Αφρικής είπε, «Επιθυμούμε συχνότερη συνεργασία με την Αφρική και την Γκαμπόν. Εμείς αντίθετα με τους υπόλοιπους δεν βλέπουμε τα διαμάντια και τα ορυχεία. Εμείς όταν κοιτάμε την Αφρική βλέπουμε την κοινή μας ιστορία. Βλέπουμε μόνο και μόνο τους φίλους και τους αδελφούς μας».

Αυτό για τους Οθωμανούς πάντως είναι το καλύτερο ανέκδοτο που έχουμε ακούσει τελευταία . Εάν το συνδυάσουμε με τον «φιλάνθρωπο» και «δίκαιο»  « Σουλτάνο Σουλεϊμάν» που παρουσιάζεται από την τηλεόραση τότε  πραγματικά είναι κάτι πολύ περισσότερο από θράσος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.