ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ματέο Σαλβίνι: «Λανθασμένος τρόπος ζωής οι αλλεπάλληλες αμβλώσεις»

Ματέο Σαλβίνι: «Λανθασμένος τρόπος ζωής οι αλλεπάλληλες αμβλώσεις»

Σε δηλώσεις για τις γυναίκες που πραγματοποιούν αλλεπάλληλες αμβλώσεις προχώρησε ο γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε συγκέντρωση του κόμματός του, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη.

Αναφερόμενος σε γυναίκες οι οποίες ζητούν από δημόσια νοσοκομεία να προχωρήσουν επανειλημμένα σε άμβλωση, ο Σαλβίνι τόνισε:

«Είναι σωστό οι γυναίκες να κάνουν ελεύθερα τις επιλογές που αφορούν τη ζωή τους. Αλλά δεν μπορείς να βρίσκεις το τμήμα επειγόντων περιστατικών ως λύση για έναν απολίτιστο τρόπο ζωής».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι αναφερόταν σε γυναίκες που παρουσιάσθηκαν επανειλημμένα σε υπηρεσίες επειγόντων περιστατικών νοσοκομείων της Ρώμης και του Μιλάνου για να μπορέσουν να προχωρήσουν σε άμβλωση.

«Όταν το κάνεις ακόμη και επτά φορές, σημαίνει ότι πρέπει να σου εξηγήσουν πώς πρέπει να φέρεσαι και ότι ακολουθείς λανθασμένο τρόπο ζωής», υπογράμμισε επίσης ο Ιταλός πρώην υπουργός Εσωτερικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.