ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Αντιδρούν και οι Δημοκρατικοί για την Αγία Σοφιά – «Πρέπει να υπάρξουν συνέπειες»

ΗΠΑ: Αντιδρούν και οι Δημοκρατικοί για την Αγία Σοφιά – «Πρέπει να υπάρξουν συνέπειες»

Αυξάνονται και πληθαίνουν οι αντιδράσεις στο αμερικανικό κογκρέσο μετά την απόφαση του τουρκικού Συμβουλίου της Επικρατείας να επιτρέψει τη μετατροπή της Αγίας Σοφιάς από μουσείο σε τέμενος.

Τη «σκυτάλη» από το γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ πήρε ο Δημοκρατικός βουλευτής και μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της αμερικανικής βουλής Ντέιβιντ Σισελίνι, ο οποίος τόνισε πως θα πρέπει να υπάρξουν συνέπειες για αυτήν την απόφαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο κόσμος πρέπει να εξοργιστεί με την απόφαση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να πάρει την Αγία Σοφιά -μέρος της κοινής μας παγκόσμιας κληρονομιάς- και να τη χρησιμοποιήσει ως πολιτικό εργαλείο που διαιρεί. Θα πρέπει να υπάρξουν συνέπειες για την παραβίαση του καθεστώτος της Αγίας Σοφιάς ως μνημείου παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO», ανέφερε χαρακτηριστικά o 58χρονος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.