ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κομισιόν για κοινή πολιτική μετανάστευσης και ασύλου: «Απαραίτητο να γίνει συμβιβασμός από όλα τα κράτη-μέλη»

Κομισιόν για κοινή πολιτική μετανάστευσης και ασύλου: «Απαραίτητο να γίνει συμβιβασμός από όλα τα κράτη-μέλη»

Καλύτερη ευρωπαϊκή και κοινή πολιτική μετανάστευσης και ασύλου χρειάζεται η Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως τόνισε η Ίλβα Γιόχανσον.

Η επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ συναντήθηκε με τον Έλληνα αναπληρωτή υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργο Κουμουτσάκο, στις Βρυξέλλες. Αναφερόμενη αρχικά στην πυρκαγιά που κατέστρεψε ολοσχερώς το ΚΥΤ της Μόριας και τη νέα δομή φιλοξενίας που δημιουργήθηκε στο Καρά Τεπέ ανέφερε:

«Πρέπει να πω ότι οι ελληνικές αρχές έδρασαν πολύ πολύ γρήγορα για να στήσουν αυτόν τον νέο καταυλισμό και να προσφέρουν στέγη σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που έμειναν χωρίς στέγη μετά τη φωτιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως πρόσθεσε: «Με το Γιώργο Κουμουτσάκο συζητήσαμε και για το μέλλον. Χρειαζόμαστε καλύτερη ευρωπαϊκή και κοινή πολιτική μετανάστευσης και ασύλου. Την παρουσιάζουμε την επόμενη εβδομάδα και όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι δύσκολη άσκηση να βρεθεί συμβιβασμός στον οποίο θα μπορούν να συμφωνήσουν όλα τα κράτη-μέλη και το Ευρωκοινοβούλιο. Αλλά είναι απαραίτητο να το κάνουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.