ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στην Ελλάδα ο μεταρρυθμιστής πρόεδρος της Σερβίας

Στην Ελλάδα ο μεταρρυθμιστής πρόεδρος της Σερβίας

Επίσημη τριήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί από σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σερβίας Τόμισλαβ Νίκολιτς. Ο Σέρβος μεταρρρυθμιστής πολιτικός, θα πραγματοποιήσει σειρά από συναντήσεις με πολιτικά πρόσωπα της χώρας μας, ενώ στο πρόγραμμά του συμπεριλαμβάνονται επισκέψεις σε μνημεία ιστορικής και θρησκευτικής σημασίας.

Σήμερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, θα έχει κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια ο οποίος θα παραθέσει και γεύμα προς τιμή του. Θα παρατεθεί επίσης προς τιμή του γεύμα εργασίας παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ενώ προβλέπεται συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη, επίσκεψη στο υπουργείο Εξωτερικών, συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο, συνάντηση με επιχειρηματίες και επίσκεψη στο μουσείο της Ακρόπολης.

Ο πρόεδρος της Σερβίας, εκφραστής μιας εθνοκντρικής πολιτικής που έχει αναστήσει την Σερβία τους τελευταίους μήνες που βρίσκεται στην εξουσία, θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη όπου την ελληνική κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.