Η τροπολογία Κεφαλογιάννη δεν είναι ούτε καλή, ούτε κακή. Ούτε δίκαιη, ούτε άδικη. Είναι ένας καλός λόγος μετανάστευσης...

H πρώτη ανάρτηση της Δ.Βανδή που νοσεί με κορωνοϊό – «Θέλω να σας πω ότι είμαι καλά» (βίντεο)

H πρώτη ανάρτηση της Δ.Βανδή που νοσεί με κορωνοϊό – «Θέλω να σας πω ότι είμαι καλά» (βίντεο)

Ούτε η Δέσποινα Βανδή γλίτωσε από τον κορωνοϊό, παρότι είναι εμβολιασμένη, με αποτέλεσμα να παραμένει στο σπίτι της, απομονωμένη, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου. Η τραγουδίστρια με ανάρτησή της στο Instagram περιγράφει ότι αισθάνθηκε κάτι να την «περιτριγυρίζει» και μετά από μοριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είναι θετική στον ιό.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η τραγουδίστρια, δεν θα παραστεί στην κριτική επιτροπή του τελικού του του J2US το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, τουλάχιστον δια ζώσης.

«Καλημέρα παιδιά! Θέλω να σας πω ότι είμαι καλά, έκανα ένα μοριακό τεστ για προληπτικούς λόγους. Αισθανόμουν ότι κάτι με περιτριγυρίζει και πάω να αρρωστήσω και βγήκα θετική. Είχα κάνει και την Κυριακή για να πάω στην Κύπρο και είχε βγει αρνητικό. Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο. Αυτή τη στιγμή κάθομαι στο σπίτι, πίνω πολλά υγρά, τρώω φρούτα, προσέχω, είμαι σε πλήρη απομόνωση. Λυπάμαι δεν θα είμαι μαζί σας στην Κύπρο που το ήθελα πάρα πολύ να είμαστε μαζί Παραμονή, ούτε στον τελικό του J2US. Χρόνια Πολλά σε όλους και να προσέχετε» ανέφερε στο βίντεο της η Δέσποινα Βανδή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.