ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Η Ελεονώρα Μελέτη στάματησε να τουιτάρει και ο έρωτας είναι η αιτία (βίντεο)

Η Ελεονώρα Μελέτη στάματησε να τουιτάρει και ο έρωτας είναι η αιτία (βίντεο)

Οι δυο γυναίκες μίλησαν για το παιχνίδι επιβίωσης αλλά και για τη νέα ζωή της Ελεονώρας.

«Ήταν μια χρονιά με πολλές ανατροπές. Μετά την τελευταία φορά που ήρθα στην εκπομπή έχω άλλη ζωή – σε όλα τα επίπεδα -», της είπε η παρουσιάστρια του Survivor Πανόραμα τονίζοντας πως η Ελένη είναι γουρλού.

Μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την καλεσμένη της αν τώρα που παρουσιάζει εκπομπή για το Survivor σταμάτησε να δείχνει την προτίμησή της και να γράφει στο twitter όλα όσα πιστεύει. Η Ελεονώρα απάντησε πως έχει σταματήσει να ασχολείται τόσο με τα social media όχι όμως λόγω θέσης αλλά λόγω προσωπικής ζωής.

«Έχω σταματήσει να τουιτάρω τόσο πολύ αλλά για άλλους λόγους, δεν έχουν να κάνουμε με το Survivor», ανέφερε και συνέχισε λέγοντας «Πλέον δεν μπορώ να είμαι με το κινητό στο χέρι τρεις ώρες και να σχολιάζω το Survivor και…», κατέληξε η παρουσιάστρια με ένα πονηρό χαμόγελο.

Όπως όλα δείχνουν, η Ελεονώρα Μελέτη είναι πολύ ερωτευμένη με το νέο της σύντροφο και όλα έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: peoplegreece.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.