ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Πάνος Αργιαννίδης: Από το Survivor σε εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις (βίντεο)

Πάνος Αργιαννίδης: Από το Survivor σε εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις (βίντεο)

Στον ίδιο ναό που ο ίδιος εκκλησιάζεται, η μητέρα του είναι κατηχήτρια και ο πατέρας του ο ιερέας..

Μία πρωτοβουλία που ξαφνιάζει πήρε ο μάνατζερ ράγκμπι Πάνος Αργιανίδης, καθώς, μετά την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο και τα camps ανά την Ελλάδα, ασχολείται με κατασκήνωση της εκκλησίας.

Ο πρώην παίκτης του Survivor συνεργάζεται με τον μητροπολιτικό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Ίλιον, σε ένα πρόγραμμα με τίτλο Κατασκήνωση Στην Πόλη, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 9-14 ετών. Οι δραστηριότητες θα διαρκούν από τις 8 το πρωί ως τις 4 το μεσημέρι και θα γίνουν σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους, ενώ, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν δημιουργικά εργαστήρια, θεατρικό παιχνίδι και αθλητικές δραστηριότητες.

«Στο συγκεκριμένο κομμάτι πρέπει να το προσέξουμε πολύ γιατί αφορά θέμα της εκκλησίας. Πουθενά δεν βγήκε το τηλεοπτικό προϊόν στο οποίο συμμετείχα, αλλά είναι αθλητικές δραστηριότητες», ανέφερε, στην εκπομπή LaBiri Biri, ο Πάνος και αποκάλυψε πως στον εν λόγω ναό εκκλησιάζεται, αλλά και ότι η μητέρα του είναι κατηχήτρια εκεί και ο πατέρας του ο ιερέας!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.