ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Ξέσπασε γνωστός μουσικός για την αυτοκτονία του Ch.Bennington – «Βαρέθηκα…»(φωτό)

Ξέσπασε γνωστός μουσικός για την αυτοκτονία του Ch.Bennington – «Βαρέθηκα…»(φωτό)

Με έναν τρόπο που ίσως πολλοί δεν ανέμεναν σχολίασε την αυτοκτονία του frontman των Linkin Park, ο κιθαρίστας των Korn, Brian «Head» Welch.

«Ειλικρινά, ο Τσέστερ είναι ένας παλιός φίλος με τον οποίο κάναμε παρέα πολλές φορές και έχω φίλους που είμαι πολύ κοντά του, αλλά αυτό με τσατίζει πραγματικά! Πως μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να στέλνουν αυτό το μήνυμα στα παιδιά τους και τους fan;! Βαρέθηκα αυτές τις μ@@@κίες αυτοκτονίας! Έχω παλέψει με την κατάθλιψη/ψυχική ασθένεια, και προσπαθώ να είμαι συμπονετικός, αλλά είναι δύσκολο όταν είσαι θυμωμένος! Αρκετά πια! Το να παρατάς τα παιδιά σου, του φαν, και τη ζωή είναι η δειλή διέξοδος!!! [sic] Λυπάμαι, γνωρίζω ότι τα φάρμακα και/ή το αλκοόλ μπορεί να έχουν παίξει ρόλο, το επεξεργάζομαι απλώς όπως όλοι μας και ξέρω ότι όλοι μας έχουμε μερικές ίδιες σκέψεις/συναισθήματα», έγραψε ο κιθαρίστας των Κorn στο Facebook με αποτέλεσμα να δεχτεί πλήθος επικρίσεων από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

Σε νέα του πάντως ανάρτηση σημείωσε ότι δεν ήθελε να ακουστεί αναίσθητος για τον τραγουδιστή και τόνιζε ότι τον αγαπά, ότι θυμώνει με την κίνησή του αυτή, αλλά παράλληλα ότι γνωρίζει ότι κάποτε θα μπορούσε να έχει βρεθεί στη θέση του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.