ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ε.Αραβανή: Το τσιφτετέλι της στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που τρέλανε τα «μηχανάκια» (βίντεο)

Ε.Αραβανή: Το τσιφτετέλι της στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που τρέλανε τα «μηχανάκια» (βίντεο)

Το τσιφτετέλι της Ευαγγελίας Αραβανή εντυπωσίασε άπαντες στο σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Η ξανθιά καλλονή, μοντέλο και παρουσιάστρια του επίσης δημοφιλούς «My Style Rocks», ήταν «guest star» της αποψινής εκπομπής και βρέθηκε στο πάνελ των κριτών, μαζί με τους Σάκη Τανιμανίδη, Γιώργο Καπουτζίδη και Μαρία Μπακοδήμου.

Όταν μία διαγωνιζόμενη παρουσίασε το πρόγραμμά της, επιδιδόμενη στον φημισμένο «χορό της κοιλιάς», η Ευαγγελία Αραβανή «ζήλεψε» λίγη από τη… δόξα της και ανέβηκε στη σκηνή, ζητώντας να της δείξει κάποια από τα… μυστικά της τέχνης της.

Η πρώην Σταρ Ελλάς δεν δίστασε να βγάλει τα τακούνια της και να αποδείξει σε κοινό, κριτές και τηλεθεατές ότι… κατέχει και εκείνη εξαιρετικά καλά την τέχνη του χορού.

Αφού λίκνισε το κορμί της στους ρυθμούς που έδινε το τουμπερλέκι, επέστρεψε στη θέση της καταχειροκροτούμενη, θυμίζοντας σε πολλούς εκείνον τον απίθανο χορό, που είχε χορέψει πριν από σχεδόν τέσσερα χρόνια μαζί με την Κατερίνα Στικούδη στο «Dancing with the Stars», βάζοντας… φωτιά στη μικρή οθόνη.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=etu9F_qRDqQ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.