ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Τα συγχαρητήρια του Γιώργου Αγγελόπουλου στο νέο νικητή του Survivor

Τα συγχαρητήρια του Γιώργου Αγγελόπουλου στο νέο νικητή του Survivor

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος περυσινός νικητής του Survivor έδωσε τα συγχαρητήριά του στο νέο νικητή Ηλία Γκότση μέσω Instagram

Τελείωσε και φέτος το Survivor με μεγάλο νικητή τον Ηλία Γκότση! Και μπορεί φέτος το διάσημο reality να μην είχε την ανταπόκριση του περσινού αλλά σίγουρα είχε το δικό του ενδιαφέρον! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος που συνεχίζει να έχει φανατικούς θαυμαστές ένα χρόνο μετά τη δική του νίκη, έδωσε συγχαρητήρια στο Ηλία Γκότση για τη νίκη του αλλά και μια καλή και χρήσιμη συμβουλή!

«Ηλία Γκότση, συγχαρητήρια για τη νίκη σου είσαι λεβέντης – κρατά το κύπελλο ψηλά!
Ενα μεγάλο μπραβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν – μας συνδέει η ίδια ανεπανάληπτη και μοναδική εμπειρία» έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος δίνοντας έτσι κατά κάποιο τρόπο το… τρόπαιο του Survivor στον Ηλία!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BlNJrTPgBt8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.