ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα η Μπρουκ και ο Έρικ από τη σειρά «Τόλμη και Γοητεία» (φωτο)

Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα η Μπρουκ και ο Έρικ από τη σειρά «Τόλμη και Γοητεία» (φωτο)

Η σειρά «Τόλμη και Γοητεία» έχει «σπάσει» ρεκόρ καθώς συνεχίζεται να προβάλλεται από το 1987.

Ξεκίνησε στην Αμερική στις 23 Μαρτίου 1987 και το 2012 γιόρτασε 25 χρόνια συνεχούς προβολής. Έως τις αρχές Νοεμβρίου 2017 έχουν μεταδοθεί περί τα 7.700 επεισόδια.

Η σειρά έχει μπει και στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες καθώς την παρακολουθούν καθημερινά πιο πολλοί τηλεθεατές από οποιαδήποτε άλλη σειρά στον κόσμο (400 εκατομμύρια). Στην Ελλάδα προβλήθηκε για πρώτη φορά από την ΕΤ1 τον Νοέμβριο του 1988 και στη συνέχεια καθημερινά από την συχνότητα της ΕΤ3 μέχρι τον Ιούνιο του 2013 που σταμάτησαν τα κανάλια της ΕΡΤ, ΕΤ1,ΝΕΤ,ΕΤ3 και αντικαταστάθηκαν από την ΔΤ.

Σήμερα προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Μακεδονία TV. Δύο από τους πρωταγωνιστές η Μπρουκ και ο Έρικ από ζευγάρι υπήρξαν πεθερός και νύφη και όλα αυτά τα χρόνια έχουν παραμείνει στη σειρά. Ο λόγος για τους κατά κόσμον Katherine Kelly Lang και John McCook.

Η Μπρουκ σήμερα είναι 57 χρονών και ο Έρικ 74. Δείτε πώς είναι σήμερα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.