ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

GNTM 2: Ποια παίκτρια αποχώρησε από το παιχνίδι; – Τι δήλωσαν οι συμπαίκτριές της; (βίντεο)

GNTM 2: Ποια παίκτρια αποχώρησε από το παιχνίδι; – Τι δήλωσαν οι συμπαίκτριές της; (βίντεο)

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας στην οποία οι διαγωνιζόμενες του Greece’s Next Top Model 2 έπρεπε να φωτογραφηθούν στον «αέρα» και ως Μαίρη Πόπινς η Χαρά κατάφερε να αναδειχθεί ως το μοντέλο με την καλύτερη φωτογραφία.

Οι δυο φωτογραφίες που απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια από την κριτική επιτροπή ήταν αυτές της Άννας-Μαρίας και της Χαράς. Η Βίκυ Καγιά κάλεσε τις δύο διαγωνιζόμενες μπροστά, με την κριτή να δίνει την καλύτερη φωτογραφία στη Χαρά.

Η Χαρά δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της και στην επόμενη δοκιμασία θα είναι αυτή που θα έχει advantage.

Στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά ενημέρωσε τις Ασημίνα, Εμανουέλα και Μαρία πως μια από τις τρεις θα αποχωρήσει.

Και ενώ τα κορίτσια φάνηκαν σίγουρα πως θα αποχωρούσε η Μαρία λόγω της παρασπονδίας που έκανε, οι κριτές της έδωσαν μια ακόμη ευκαιρία.

Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως η Ασημίνα είναι η παίκτρια που παραμένει στο παιχνίδι και πως αποχωρεί η Εμανουέλα.

Οι φίλες της την αγκάλιασαν, με την Κέϊσι να λέει: «Την Εμανουέλα την είχα για φαβορί. Την ήθελα στον τελικό». Η Άννα δήλωσε πως δεν ήθελε να διώξει το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά τη Μαρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.