Ποιος από εσάς είναι… μακαρονάς; Εάν λατρεύετε τα μακαρόνια και θέλετε η μακαρονάδα σας να κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις, αρκεί να βαδίσετε στο δρόμο που χάραξαν οι Ιταλοί.
Το «μυστικό» για τα τέλεια μακαρόνια είναι στο βράσιμο, αλλά σεφ από τη γείτονα χώρα στέκονται και στη σάλτα, η οποία άλλωστε δίνει όλη τη νοστιμιά.
Την επόμενη φορά που θα φτιάξετε μακαρόνια με σάλτσα, λίγο πριν στραγγίξετε τα μακαρόνια που βράζετε στην κατσαρόλα αφαιρέστε ένα μέρος του νερού, περίπου 1/4 ή 1/3 κούπας. Όταν τα ρίξετε ξανά στην κατσαρόλα και τα αναμίξετε με τη σάλτσα, προσθέστε αυτό το νερό.
Με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσετε τη σάλτσα να ενσωματωθεί με τα ζυμαρικά, καθώς το άμυλο στο νερό θα δώσει όγκο στη σάλτσα και παράλληλα μια κρεμώδη υφή. Πρόκειται για τη λεπτομέρεια, που θα κάνει τη διαφορά στη μακαρονάδα σας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.