Μ.Μπακοδήμου για «Style Me Up»: «Δεν μου λείπει – Δεν ήθελα να το ξανακάνω»

Μ.Μπακοδήμου για «Style Me Up»: «Δεν μου λείπει – Δεν ήθελα να το ξανακάνω»

Η Μαρία Μπακοδήμου κατά τη διάρκεια δηλώσεών της, τόνισε ότι τη φετινή σεζόν, η τηλεόραση είναι γεμάτη από προγράμματα και έτσι το τηλεοπτικό κοινό μοιράζεται.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί στο «Style Me Up», το οποίο παρουσίαζε πέρσι. «Δεν έχω δει το “Style Me Up”, γιατί είναι μεσημέρι. Έχω δει κάποια αποσπάσματα. Ωραίο, φωτεινό, διασκεδαστικό. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο από μόνο του έχει πλάκα και έχει ενδιαφέρον. Αν ήμουν σπίτι, κι εγώ θα το έβλεπα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το αν της λείπει η συγκεκριμένη εκπομπή μόδας, υποστήριξε: «Δεν μου λείπει. Δεν μου έλειπε από την αρχή. Δεν ήθελα να το ξανακάνω. Δεν είχα πολλά πράγματα να κάνω στο “Style Me Up”. Είναι μία κατηγορία που την κάνεις ένα χρόνο και είναι ΟΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.