ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Jennifer Aniston-Justin Theroux: Οι πρώτες φωτογραφίες τους μετά το γάμο

Jennifer Aniston-Justin Theroux: Οι πρώτες φωτογραφίες τους μετά το γάμο

Για την παραμονή τους στο πολυτελές θέρετρο το νεόνυμφο ζευγάρι θα δώσει περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια για μια εβδομάδα

Λίγες ώρες μετά το κλειστό γάμο στην έπαυλή τους στο Bel Air της Καλιφόρνια και το πάρτι που ακολούθησε, η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux έφυγαν για ταξίδι του μέλιτος. Οι φωτογράφοι εντόπισαν το νεόνυμφο ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά ενός ιδιωτικού τζετ στο αεροδρόμιο Van Nuys στο Λος Αντζελες με προορισμό τα εξωτικά νησιά Bora Bora, εκεί όπου είχε γίνει πριν από δυο χρόνια ο αρραβώνας τους αλλά και από την άφιξή του εκεί.

Αυτό που μπορούμε να εντοπίσουμε στις φωτογραφίες είναι η κάπως φουσκωμένη εμφάνιση της 46χρονης Ελληνοαμερικανίδας ηθοποιού, που πυροδοτεί, για άλλη μια φορά, τις φήμες περί εγκυμοσύνης.

Το ζευγάρι θα μείνει στο πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων Four Seasons στο νησάκι που λέγεται Point Matira. Οσο για το κόστος διαμονής εκεί μια εβδομάδα ανέρχεται περίπου στο 1 εκατομμύριο δολάρια. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.