ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Kate Hudson: Έκανε την πιο τολμηρή φωτογράφισή της [φωτο]

Kate Hudson: Έκανε την πιο τολμηρή φωτογράφισή της [φωτο]

H Kate Hudson που δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις για τις ανάγκες του τεύχους Νοεμβρίου του περιοδικού Allure, τόλμησε να φορέσει αισθησιακές δαντέλες αλλά και δερμάτινα εσώρουχα. 

Η δημοφιλής ηθοποιός που φέρεται να έχει αδυνατίσει αρκετά, έδωσε συμβουλές για το πώς να διατηρήσει κανείς μια όμορφη σιλουέτα ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στο τέλος της σχέσης της με τον frontman του συγκροτήματος Muse, Matt Bellamy. 

«Είναι θέμα χημείας εγκεφάλου! Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι για να διατηρήσεις ένα όμορφο σώμα θα πρέπει να κάνεις καθημερινά δύο ώρες γυμναστική! Αυτό είναι λάθος! Με 20 λεπτά κάθε μέρα μπορείς να δεις τεράστια διαφορά στο σώμα σου. Εγώ φροντίζω να κάνω πάντα πράγματα με τα παιδιά και αυτό βοηθάει» εξήγησε για τις δικές της fitness συνήθειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.