ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Γιώργος Λιάγκας εξομολογείται το… δράμα του: «”Τρώω” πολύ παντόφλα από τη Φαίη» (βίντεο)

Ο Γιώργος Λιάγκας εξομολογείται το… δράμα του: «”Τρώω” πολύ παντόφλα από τη Φαίη» (βίντεο)

Πρεμιέρα με τον Γιώργο Λιάγκα έκανε η εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο κανάλι του ΑΝΤ1.  Ο οικοδεσπότης του «Πρω1νού» μίλησε για την καριέρα του στην τηλεόραση, τον γάμο του με τη Φαίη Σκορδά, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι ”τρώει πολύ παντόφλα”  από εκείνη. 

«Τρώω πολύ παντόφλα από τη Φαίη! Nαι γιατί; Κακό είναι; Εσύ δεν τρως δηλαδή;», είπε ο Γιώργος Λιάγκας. «Όχι τόση δεν τρώω», απάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που αποκάλυψε ένα συμβάν με τη Φαίη Σκορδά: «Μιλήσαμε για ένα θέμα στο τηλέφωνο και αρπάζει το τηλέφωνο η Φαίη την ώρα που μιλούσα με το Γιώργο και μου λεει: “Άκου να δεις Γρηγόρη, αυτά τα πράγματα για το Γιώργο δεν είναι σωστά. Τέλος”. Όχι απλά εκτίμησα αυτό που έκανε, ήταν συγκινητικό η γυναίκα που υπεραγαπά τον άντρα της».

Στην ίδια συνέντευξη ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι κοιμάται τους τελευταίους δύο μήνες μόνος του. Ο λόγος είναι ο μικρός τους γιος, Δημήτρης, έχει μεταφερθεί στον κάτω όροφο του σπιτιού, στο ίδιο δωμάτιο με τον μικρό Γιάννη. Και η Φαίη θέλει να κοιμάται μαζί τους.

Πότε τσακώθηκαν τελευταία φορά; «Πριν 2-3 μέρες. Ο λόγος είναι τα παιδιά δεν υπάρχει άλλος λόγος. Για το ζευγάρι τα παιδιά είναι διαλυτικό στοιχείο. Όποιος λέει το αντίθετο, λέει ψέματα. Το μεγάλωμα των παιδιών και οι ισορροπίες που διαμορφώνονται στο ζευγάρι μπορούν να τινάξουν ένα γάμο στον αέρα. Να σου πω τι έγινε προχθές: Ο Γιάννης βλέπει πολλά dvd. Εγώ του έβαλα μία ταινία, παρότι δεν κάνει να βλέπει πάνω από μισή ώρα, στη συνέχεια τσακώθηκε με το μικρό και τον έβαλε η Φαίη τιμωρία. Εγώ επειδή τον λυπήθηκα, πήγα στο δωμάτιό του και καταλήξαμε να τσακωθούμε μεταξύ μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.